ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Η εταιρεία Symbol ανταποκρίνεται στις αναφυόμενες ανάγκες και αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες που διατίθενται σε προϊόντα καθαρισμού, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και ελάχιστη περιβαλλοντική μόλυνση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ

Οι εποχιακές εργασίες στο σπίτι, το μάζεμα και πλύσιμο των χαλιών, το πλύσιμο των κουρτινών και η γενική καθαριότητα απαιτούν από τη σύγχρονη νοικοκυρά να ξοδεύει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι το Α και το Ω για να διατηρείται υγιεινό το περιβάλλον όπου ο άνθρωπος συνήθως περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Η εικόνα των απορριμμάτων στους δρόμους και τα πεζοδρόμια είναι καθημερινό φαινόμενο σε πολλές συνοικίες των Αθηνών, σε όλες τις μεγαλουπόλεις αλλά και σε επαρχιακές πόλεις. Η δυσοσμία από τις γόπες, τα υπολείμματα φαγητών καθώς και η αντιαισθητική εικόνα των πεταμένων πλαστικών είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει την πλειοψηφία των δήμων της Ελλάδας.

Ο καθαρισμός του σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η βρωμιά και τα μικρόβια κρύβονται πολλές φορές σε γωνίες, εσοχές, κάτω από τα χαλιά και στις επιφάνειες των επίπλων, εκεί όπου το ανθρώπινο μάτι αδυνατεί να φτάσει πάντα.

Σήμερα, παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ενημερωμένοι σχετικά με τη σωστή οικολογική συμπεριφορά, ελάχιστοι από αυτούς είναι έτοιμοι να περάσουν στην πράξη και να αλλάξουν τις συνήθειές τους, με στόχο την προστασία του πλανήτη.

Ο πλανήτης ολοένα και περισσότερο πλήττεται από τις κλιματικές αλλαγές, τη ρύπανση του περιβάλλοντος και το μη οικολογικό τρόπο ζωής των κατοίκων παγκοσμίως.

Μία νέα έρευνα της Eurostat που είδε το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, παρουσίασε την εικόνα που επικρατεί στις χωματερές της ελληνικής επικράτειας και υπολόγισε τα μεγέθη των αστικών αποβλήτων που καταλήγουν εκεί.

Ρίξε μια ματιά στην τουαλέτα τους και θα καταλάβεις πόσο καθαρό σπίτι διαθέτουν… Έτσι λένε όσοι έχουν καλλιεργήσει ή υιοθετήσει την ιδέα πως η καθαριότητα είναι αρχοντιά.

Του Δημήτρη Κουμαντάκη*

Page 1 of 11

Newsletter

Μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα ηλ. διεύθύνσεών μας, για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Μην ανησυχείτε, μισούμε τα spam!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Λεωφόρος Συγγρού 322, 17673, Αθήνα
  • +30 210-9573242-44
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Βρείτε μας στα Social Media

https://www.facebook.com/symbol.services?ref=hl

https://twitter.com/symbolnew2

https://plus.google.com/u/0/b/104625981226862548964/104625981226862548964/posts

 

Πάντα στη διάθεσή σας