ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Η εταιρεία Symbol ανταποκρίνεται στις αναφυόμενες ανάγκες και αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες που διατίθενται σε προϊόντα καθαρισμού, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και ελάχιστη περιβαλλοντική μόλυνση.

ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ "ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ

21 May

ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ "ΕΞΑΤΜΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ

By 
(0 votes)

Οι εποχιακές εργασίες στο σπίτι, το μάζεμα και πλύσιμο των χαλιών, το πλύσιμο των κουρτινών και η γενική καθαριότητα απαιτούν από τη σύγχρονη νοικοκυρά να ξοδεύει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Ωστόσο τα κοινά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον τα περισσότερα νοικοκυριά δεν καταφέρνουν πάντα να απομακρύνουν και τα τελευταία υπολείμματα των λεκέδων από τις  μοκέτες, τη συσσωρευμένη σκόνη σε εσοχές και δύσκολα σημεία ανάμεσα στα έπιπλα αλλά και τα μικρόβια που «κρύβονται» στις επιφάνειες των καναπέδων.

Ο επιφανειακός και ελλιπής καθαρισμός του χώρου σας, δεν αποτελεί πλέον επιλογή ενώ υπάρχει η κατάλληλη ομάδα που μπορεί να μετατρέψει την  απολύμανση του σπιτιού σε μια εύκολη και διόλου πολύπλοκη διαδικασία.

Η ομάδα των ειδικών της  Symbol  Cleaning, «οπλισμένη» με οικολογική συνείδηση αλλά και τελευταίας τεχνολογίας ατμοκαθαριστικά μηχανήματα εγγυάται τον πιο βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό του χώρου σας με το πιο υγιεινό καθαριστικό μέσο, τον ατμό.

 

Το σημαντικότερο είναι ότι ο ατμός δεν είναι μόνο φιλικός προς το περιβάλλον αλλά και προς εσάς τους ίδιους, καθώς δεν περιέχει καθόλου αλλεργιογόνες ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες. Το μυστικό της ισχυρής καθαριστικής δράσης του ατμού βρίσκεται στο συνδυασμό της πίεσης, της ταχύτητας και της θερμοκρασίας κάνοντας όλες τις υπόλοιπες μεθόδους καθαρισμού να ωχριούν μπροστά του.

Οι βρωμιές κάθε είδους «εξατμίζονται» γρήγορα, απλά και οικολογικά, χωρίς πολύ χρόνο και χρήματα μετατρέποντας τον χώρο σας σε ένα υγιεινό και απόλυτα καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από σκόνες, μικρόβια και βακτήρια όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους σας. 

Δημήτρης Κουμανίδης
Στέλεχος της Symbol Cleaning
Βίτσι 38, 14121 Ηράκλειο
Τηλ.: 210-2836920/ 6936787104
www.symbolsecurity.gr

 

Read 574 times
Login to post comments

Newsletter

Μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα ηλ. διεύθύνσεών μας, για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Μην ανησυχείτε, μισούμε τα spam!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Λεωφόρος Συγγρού 322, 17673, Αθήνα
  • +30 210-9573242-44
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Βρείτε μας στα Social Media

https://www.facebook.com/symbol.services?ref=hl

https://twitter.com/symbolnew2

https://plus.google.com/u/0/b/104625981226862548964/104625981226862548964/posts

 

Πάντα στη διάθεσή σας