ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

+30 210-9573242-44

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όσο αυξάνονται τα περιστατικά με σκόρπιες χρησιμοποιημένες σύριγγες στα προαύλια σχολείων, με φθορές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και παραβιάσεις του σχολικού χώρου, τόσο εντονότερη γίνεται και η ανησυχία των γονέων για τα παιδιά τους.Διαβάστε περισσότερα

Η λύση βρίσκεται στη φύλαξη και την προστασία των σχολικών κτιρίων, την οποία αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα η Symbol Cleaning.

Το σχολείο, ο χώρος γνώσης και μάθησης για εκατοντάδες μαθητές, οφείλει να είναι προστατευμένος από πιθανούς κινδύνους, βανδαλισμούς ή βίαιες επιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των μαθητών.

Κατανοώντας αυτή την ανάγκη δημιουργήσαμε την πιο κατάλληλη και έμπειρη ομάδα φυλάκων, η οποία βρίσκεται 24 ώρες κάθε μέρα στο σχολείο και περιμετρικά του, ελέγχοντας την είσοδο και την έξοδο των εργαζομένων και των εξωσχολικών στο χώρο, ακόμα και τις βραδινές ώρες.

Με τα πιο προηγμένα συστήματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης εγγυόμαστε την προστασία και φύλαξη του σχολικού κτιρίου, των αθλητικών εγκαταστάσεων και του υπαίθριου χώρου από φθορές ή παραβιάσεις από αγνώστους.

Δεδομένης της ευαίσθητης ηλικίας των μαθητών, η Symbol Security είναι πάντα έτοιμη να αποτρέψει οποιαδήποτε απειλή κατά της ακεραιότητά τους και να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του σχολείου.