ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

+30 210-9573242-44

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Το κύμα εγκληματικότητας που έχει συνταράξει τη χώρα ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει φόβο και ανασφάλεια σε όλους τους πολίτες. Καθημερινά καταγράφονται νέα κρούσματα διαρρήξεων, ληστείες και επιθέσεις σε βάρος της οικογένειας και της κατοικίας τους. Διαβάστε περισσότερα

Η symbol security γνωρίζει τις ανάγκες για προστασία και βρίσκεται δίπλα σας για να σας δώσει λύσεις.

Με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών, αντιμετωπίζετε πολύ μικρότερες πιθανότητες παραβίασης του προσωπικού σας χώρου. Το σπίτι σας, η επιχείρησή σας ή το κατάστημά σας θα είναι με αυτόν τον τρόπο οχυρωμένα και προστατευμένα από κάθε είδους κακόβουλη επίθεση.

Οι ενδεχόμενοι διαρρήκτες μπορούν επίσης να γίνουν αντιληπτοί από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα παρακολούθησης, τα οποία καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο ότι συμβαίνει εντός και περιμετρικά του χώρου σας. Ενώ κοιμάστε ή απουσιάζετε θα έχετε τον πλήρη έλεγχο για ότι συμβαίνει.

Η εταιρεία σχεδιάζει πάντα το κατάλληλο σχέδιο δράσης για την προστασία της περιουσίας σας, και φυσικά απασχολεί το πιο έμπειρο προσωπικό που θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει τις λύσεις που σας ταιριάζουν.