ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

+30 210-9573242-44

ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ

Η εταιρεία Symbol Security δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας και αναλαμβάνει την προστασία χώρων, καλύπτοντας απόλυτα τις απαιτήσεις τού κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Διαθέτει εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που έχει διδαχθεί και είναι εξοικειωμένο με την αυτοάμυνα, την πυρόσβεση, τις πρώτες βοήθειες, την άμεση επέμβαση και έχει μάθει να είναι αποτελεσματικό. Διακατέχεται δε από επαγγελματισμό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί ως μέσον για να ανταποκριθεί με συνέπεια στη δουλειά που αναλαμβάνει, ευέλικτα προγράμματα που προσαρμόζονται σε κάθε απαίτηση του πελάτη ή καλύπτουν την ανάγκη του για ασφάλεια, παρέχοντας άρτιες υπηρεσίες με χαμηλό κόστος.

Τα οχήματά της είναι εξοπλισμένα με τα ηλεκτρονικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και ελέγχονται από δορυφόρο, ώστε να υπάρξει ο απόλυτος έλεγχος.

Πεδίο δράσης μας

  • Φυλάξεις
  • Άμεση επέμβαση
  • Περιπολίες
  • Φύλαξη γραφείων, καταστηματων, οικιών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, εμπορικών κέντρων, εκδηλώσεων, εκθέσεων και εργοταξίων

 

ΜΟΤΟ: "Ο ανεκπαίδευτος φύλακας δεν θέτει σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό του αλλά πάνω απ' όλα τον φυλασσόμενο στόχο".

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ

Η Κλινική ΓΑΛΗΝΗ λειτουργεί από το 1971 παρέχοντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

ΓΝΩΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ

GNOMON CONSTRUCTIONS: Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία

NEOSET Α.Ε.

Η εταιρία NEOSET Α.Ε. μετά από 30 χρόνια δράσης στην Ελλάδα -ήταν μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο του επίπλου και με 100 υποκαταστήματα- πτώχευσε.

THISSION LOFTS

Το "Thission Lofts" είναι ένα διατηρητέο βιομηχανικό κτίριο επί της οδού Πειραιώς 123, στον πυρήνα μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης περιοχής η οποία εξελίσσεται σε πνευματικό και καλλιτεχνικό κέντρο της Αθήνας. 

THE HUB EVENTS

Πίσω από το κτήριο με το όνομα The Hub Events κρύβεται ένας μεγάλος βιομηχανικός χώρος όπου χάρη στην ευέλικτη υποδομή του μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικά συνέδρια, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εναλλακτικά events και καλλιτεχνικά δρώμενα. 

123P

Το 123p αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται την πολυτέλεια και τις ανέσεις ενός πλήρως εξοπλισμένου γραφείου δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις και οικονομικά ρίσκα.