ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

+30 210-9573242-44

Βασικό μέλημα της εταιρίας μας, της Symbol Security είναι η ολοκληρωτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ασφάλεια των χώρων που ζουν, εργάζονται, δραστηριοποιούνται, του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών τους, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού. Η ασφάλεια οικημάτων και ανθρώπων αποτελεί την κύρια απασχόλησή μας και ο δείκτης εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι συνεργάτες μας αποτελεί τον οδηγό στις επιλογές και τη συμπεριφορά μας.

Οι πελάτες μας, διαλεκτοί ένας προς έναν, αποτελούν εχέγγυο της δικής μας επαγγελματικής πορείας, αφού αποτελούν παραδείγματα καλής συνεργασίας και απόδειξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Ανήκουν δε σε όλο το φάσμα δραστηριότητας, από οικίες έως μικρές οικονομικές μονάδες, έως μεγάλες επιχειρήσεις και brands. 

   

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική  είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, και με επιχειρηματική φιλοσοφία που είναι εστιασμένη στον Άνθρωπο.

Πίσω από το κτήριο με το όνομα The Hub Events κρύβεται ένας μεγάλος βιομηχανικός χώρος όπου χάρη στην ευέλικτη υποδομή του μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικά συνέδρια, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εναλλακτικά events και καλλιτεχνικά δρώμενα. 

Τα επτά Οινοποιεία της εταιρίας Μπουτάρη αποτελούν ορόσημα στην εξέλιξη της ελληνικής οινοποιίας. Επτά σταθμοί, έξι στην Ελλάδα και ένας στη Γαλλία, αποκλειστικό προνόμιο και τεκμήριο της γνώσης και της υπεροχής της εταιρίας στο χώρο του κρασιού. Επτά οινοποιεία που διαφύλαξαν, ανέδειξαν και καταξίωσαν τις ελληνικές ποικιλίες ανά τον κόσμο. Περιπλανηθείτε στους χώρους τους, ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες τους και γνωρίστε τον «πλούτο» που διαθέτουν και τα κάνει τόσο μοναδικά.

Το "Thission Lofts" είναι ένα διατηρητέο βιομηχανικό κτίριο επί της οδού Πειραιώς 123, στον πυρήνα μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης περιοχής η οποία εξελίσσεται σε πνευματικό και καλλιτεχνικό κέντρο της Αθήνας. 

Skouropoulos is exclusively occupied with the production and the distribution of office furniture.

Η εταιρία NEOSET Α.Ε. μετά από 30 χρόνια δράσης στην Ελλάδα -ήταν μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο του επίπλου και με 100 υποκαταστήματα- πτώχευσε.

Το 123p αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται την πολυτέλεια και τις ανέσεις ενός πλήρως εξοπλισμένου γραφείου δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις και οικονομικά ρίσκα.

GNOMON CONSTRUCTIONS: Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία